facebook tracking
Arbetsmöjlighet

Praktik

Connect
Få praktisk erfarenhet på en spännande arbetsplats

Vi vet att vi lär oss bäst när olika kompetenser och erfarenheter möts. Med jämna mellanrum erbjuder vi dig som studerar möjlighet att göra praktik på våra olika enheter. Vi uppskattar att ta del av nya tankar och idéer och välkomnar om du har en tanke om vad du kan bidra med. Kan det vara att göra oss vassare på rekrytering, snabbare på kommunikation eller att utvärdera något som vi redan gjort?

Hör av dig till oss med dina tankar och idéer.

För att du ska trivas

Vår vision är ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens. Detta genomsyrar även vår organisation och synen på medarbetarna. Hos oss får du arbeta med frågor som du är intresserad av och som bidrar till ett bättre samhälle. Vi är övertygade om att du trivs bäst när du får utvecklas och utnyttja din potential. Därför får våra medarbetare stort förtroende att själva planera sitt arbete och bra kompetensutveckling. 

Vi har en stark tillväxt och det märks i arbetsplatskulturen. Vi tror på oss själva, ger varandra feedback och vi har roligt ihop. Det gör att vi präglas av ett öppet och lyhört arbetsklimat där du får vara med och utveckla verksamheten och dina nya idéer premieras och prövas.

Jobbar du redan på Akademikerförbundet SSR?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@akademssr.se