Arvid Vikman

Arvid Vikman

Bitr. enhetschef – Jobb

Vad jobbar du med?
Jag är biträdande enhetschef på enheten för Yrke & Rekrytering här på förbundet. Det innebär bland annat att jag arbetsleder våra studentombudsmän och administrativa assistenter. Jag jobbar mycket med strategier för och planering av verksamheten tillsammans med enhetschefen, rekryteringsstrategen, studentombudsmännen och ibland även professionsombudsmännen. Jag är även en del i förbundets Chefsverksamhet – Svensk Chefsförening, där jag till exempel arbetar med evenemang för att stärka chefsmedlemmarna i deras position. Jag arbetar också med våra samarbetspartners, både befintliga och potentiella. Jag sitter med i ledningsgruppen och som chef tar jag förstås också ansvar för att vi har en bra arbetsmiljö och kultur på arbetsplatsen. 

Vad är det bästa med ditt arbete?
Det bästa med mitt arbete är att jag får gå från strategiskt tänkande hela vägen i mål, med idéer som är mina. Det finns plats för kreativitet och förbundet litar på att de anställda kan. Jag tycker också det är kul att få bolla med kollegor och hitta lösningar på problem tillsammans med medarbetare. Min drivkraft har alltid varit att förbättra vad jag har runtomkring mig. 

Varför sökte du dig till Akademikerförbundet SSR?

Förbundet har hjärtat på rätt ställe och jag är stolt över att få företräda ett förbund som vågar ta sån tydlig ställning för sina medlemmar. Akademikerförbundet SSR är Sveriges ledande samhällsvetarförbund och därför hjälper vi till att få ett samhälle som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens. Dessutom både trivdes och trivs jag bra med alla fantastiska kollegor som finns här och möjligheterna att utvecklas. Jag började som studentombudsman, arbetade några år som ombudsman och idag får jag utvecklas i en chefsroll.  

arvid.vikman@akademssr.se

+46 708 77 44 86

Jobbar du redan på Akademikerförbundet SSR?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@akademssr.se