Arbetsmöjlighet

Studentjobb

Connect

I studentverksamheten kan du jobba där du pluggar! Vi har en rad olika extrajobb för studenter såsom informatör, marknadsassistent, projektledare för studiebesök och CV-granskare. De är aktiva, utvecklande, roliga och ofta sociala jobb som kommer att ge en guldkant på CV:t.

Du utbildas och arbetsleds av våra studentombudsmän, som driver, utvecklar och underhåller hela studentverksamheten från förbundskansliet. Under både utbildning och i jobbet kommer du knyta värdefulla kontakter och få förståelse för både medlemsstyrda organisationer och den svenska modellen. Många av våra anställda har börjat som till exempel studentinformatörer under deras studietid för att sedan starta sin karriär på heltid här på förbundet.

För att du ska trivas

Vår vision är ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens. Detta genomsyrar även vår organisation och synen på medarbetarna. Hos oss får du arbeta med frågor som du är intresserad av och som bidrar till ett bättre samhälle. Vi är övertygade om att du trivs bäst när du får utvecklas och utnyttja din potential. Därför får våra medarbetare stort förtroende att själva planera sitt arbete och bra kompetensutveckling. 

Vi har en stark tillväxt och det märks i arbetsplatskulturen. Vi tror på oss själva, ger varandra feedback och vi har roligt ihop. Det gör att vi präglas av ett öppet och lyhört arbetsklimat där du får vara med och utveckla verksamheten och dina nya idéer premieras och prövas.

Du är viktig för oss

Vi vill att du ska tycka att det är lustfyllt att gå till jobbet varje dag. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och det vill vi att du ska känna. Därför arbetar våra arbetstagare och chefer aktivt för att du ska få så bra förutsättningar och villkor som möjligt.

 • Värdestyrt

  Hos oss får du förmånen att arbeta i en värdestyrd organisation med hjärtat på rätta stället.

 • Utveckling

  Vi erbjuder ett självständigt, roligt och utvecklande arbete där du får stort utrymme att utvecklas på egen hand i kombination med formell kompetensutveckling och goda förmåner.

 • En framgångsrik organisation

  Vi har växt varje år sedan vi grundades, och med hög takt. Det gör att vi har ett stort självförtroende och vågar prova nytt. Här får du testa dina idéer!

 • Bra villkor

  Självklart har vi kollektivavtal och goda villkor för våra anställda. För våra medarbetare är det bland annat lätt att kombinera föräldraledighet, det finns ett rejält skydd vid svåra situationer och bra stöd till friskvård i både tid och pengar.

Stockholm

Mariedalsvägen 4
112 51 Stockholm Vägbeskrivning kansli@akademssr.se 08-6174400 Se sida

Jobbar du redan på Akademikerförbundet SSR?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@akademssr.se