facebook tracking
Arbetsmöjlighet

Studentjobb

Connect
Utvecklande och roliga extrajobb för dig som studerar

I studentverksamheten kan du jobba där du pluggar! Vi har en rad olika extrajobb för studenter såsom informatör, marknadsassistent, projektledare för studiebesök och CV-granskare. De är aktiva, utvecklande, roliga och ofta sociala jobb som kommer att ge en guldkant på CV:t.

Du utbildas och arbetsleds av våra studentombudsmän, som driver, utvecklar och underhåller hela studentverksamheten från förbundskansliet. Under både utbildning och i jobbet kommer du knyta värdefulla kontakter och få förståelse för både medlemsstyrda organisationer och den svenska modellen. Många av våra anställda har börjat som till exempel studentinformatörer under deras studietid för att sedan starta sin karriär på heltid här på förbundet.

För att du ska trivas

Vår vision är ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens. Detta genomsyrar även vår organisation och synen på medarbetarna. Hos oss får du arbeta med frågor som du är intresserad av och som bidrar till ett bättre samhälle. Vi är övertygade om att du trivs bäst när du får utvecklas och utnyttja din potential. Därför får våra medarbetare stort förtroende att själva planera sitt arbete och bra kompetensutveckling. 

Vi har en stark tillväxt och det märks i arbetsplatskulturen. Vi tror på oss själva, ger varandra feedback och vi har roligt ihop. Det gör att vi präglas av ett öppet och lyhört arbetsklimat där du får vara med och utveckla verksamheten och dina nya idéer premieras och prövas.

Jobbar du redan på Akademikerförbundet SSR?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@akademssr.se