Lena Dimitriadou

Lena Dimitriadou

Assistent – Jobb

Vad arbetar du med?
Som assistent på förbundet arbetar jag delvis med medlemservice och assisterar våra medlemmar som dagligen kontaktar oss och behöver hjälp via telefon, mail samt post. De administrativa arbetsuppgifterna handlar om handläggning av medlemsärenden, uppdateringar i vårt register, kursadministration samt utskick och information till både medlemmar och förtroendevalda. Utöver detta så assisterar jag vissa av enhetens ombudsmän genom att ge dem administrativt stöd, löpande information, planering av kursverksamheter och dylikt.
 
Vad är det bästa med ditt jobb?
Jag trivs väldigt bra med mitt arbete. Det är roligt, utvecklande och varierande och man ställs ständigt inför nya situationer och problem att lösa. Jag tycker om att ge bra service och hjälpa människor. Sen är arbetskollegorna också ett stort plus i kanten.
 
Vad har du för yrkesbakgrund?
Innan jag började arbeta på Akademikerförbundet SSR så har jag vid två olika tillfällen jobbat inom försäkringsbranschen och tog även certifikat som bankrådgivare. Jag har jobbat med service av olika slag i många år och i många olika branscher vilket jag i dagsläget är mycket stolt och tacksam över. Jag har suttit med kundreklamationer och även jobbat med internetrekrytering där jag haft huvudansvaret att från grunden bygga upp en supportavdelning. Jag har även suttit i reception på ett hotell och sålt resor i butik.

Jobbar du redan på Akademikerförbundet SSR?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@akademssr.se